Проф. д-р Димитър Райков е новият Ректор на Медицински университет-Варна Проф.

...
Проф. д-р Димитър Райков е новият Ректор на Медицински университет-Варна
Проф.
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 8 март

Проф. доктор Димитър Райков е новият Ректор на Медицински университет-Варна

Проф. доктор Димитър Райков, д.м.н. е новият Ректор на Медицински университет – Варна с мандат 2024 – 2028 година Той бе определен от члeновете на Общото заседание на Университета на 7 март 2024 година с болшинство. Проф. Райков е 15-тият Ректор на Медицински университет – Варна. Преди това, в интервала юни 2023 година досега, той заемаше длъжността заместник-ректор „ Кариерно развиване “ в Университета.

В regiocom дамите са значима част от огромните цифри: над 60 % от чиновниците са дами.

Идеята за промени в наредбата идва след серия цивилен сигнали и недоволства за прекалено запрашаване в града, разследване от строително – монтажните действия и превозване на строителни боклуци, показват съветниците в предлагането си до Общински съвет.

Вековният летен дъб в село Яребична, който е на повече от 550 години, е невъзстановимо повреден след гръмотевична стихия.

На 12 март отваря порти обичайна самодейност на Община Варна Пролетен салон на изкуствата. Форумът всяка година слага начало на сезона на фестивалните събития в морската столица.

Община Варна да финансира стратегия за кастрация на 1500 – 2000 улични котки. Това предлага съдружие с нестопанска цел „ Десети живот “, представлявано от екип доброволци. Искането им е отправено за разглеждане от комисията по публичен ред и сигурност към локалния парламент, която ще заседава идната седмица, научи Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР