Проектонационалите от зона Велико Търново победиха връстниците си от зона

...
Проектонационалите от зона Велико Търново победиха връстниците си от зона
Коментари Харесай

Талантите от Зона Велико Търново постигнаха минимален успех над връстниците си от Бургас

Проектонационалите от зона Велико Търново победиха връстниците си от зона Бургас с минималното 1:0 във втория ден от “Турнира на гениите ”. Срещата стартира с добра обстановка за тима на зона Велико Търново. В 5-тата минута Йоан Нофал се озова очи в очи с вратаря след дълъг пас зад отбраната, само че ударът му не откри очертанията на вратата. Минути по-късно геният от школата на Атлетико Мадрид - Даниел Димов, означи гол за зона Бургас, само че попадението бе анулирано, заради игра с ръка.
 Проектонационалите от Зона Пловдив победиха връстниците си от Велико Търново на старта на Проектонационалите от Зона Пловдив победиха връстниците си от Велико Търново на старта на " Турнир на гениите "
В 9-та минута се стигна до откриващо попадение, а създател бе Росен Пеков от зона Велико Търново. Той се възползва след добра контраофанзива и даде задатък на “червените ”.  При този резултат завърши и първата част.

През второто полувреме бяха осъществени доста промени и в двата състава, а чистите голови положения липсваха. Минути преди края на дуела гол на Преслав Стойков за търновци бе анулиран заради засада. Така срещата приключи при резултат 1:0 за зона Велико Търново.
8  Турнир на гениите: Зона Велико Търново - Зона Бургас
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР