Проектната компания ICGB завърши успешно обществената поръчка за избор на

...
Проектната компания ICGB завърши успешно обществената поръчка за избор на
Коментари Харесай

Приключи обществената поръчка за инженер-консултант за газовата връзка с Гърция

Проектната компания ICGB приключи сполучливо публичната поръчка за избор на инженер-консултант за създаване на междусистемната газова връзка Гърция - България, оповестиха от компанията. След открита процедура от комисията, образувана от възложителя, консорциум ”ТИБЕИ ” е определен за реализатор на плана, допълниха от ICGB.
Ролята на инженер-консултанта е основна за ръководството и контрола на реализацията на плана във етапа на подготовката и осъществяването на строителния развой. Ангажиментът е за оказване на подпомагане на възложителя за реализацията на плана по време на строителството досега на стартиране на газопровода в употреба, както и ръководство на всички свързани с плана съществени контракти - в това число контракта за доставка на линейни тръби и контракта за възлагане на работното планиране, строителството и доставки, прецизираха от ICGB.

Предложението на " ТИБЕИ " е за най-икономичната цена за главния пакет услуги - 5 670 000,00 евро, показаха от ICGB. Консорциумът е обединяване от задгранични и български компании. Откритата процедура беше оповестена още в края на 2017 година, само че заради обжалвания беше спряна за интервал от към 10 месеца. През септември 2018 година дванадесет компании и обединявания подадоха предложения за присъединяване в процедурата, се напомня в известието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР