Проектът за общ устройствен план на община Царево, който предвижда

...
Проектът за общ устройствен план на община Царево, който предвижда
Коментари Харесай

Общият устройствен план на Царево ще се преработва

Проектът за общ организационен проект на община Царево, който планува огромно застрояване по крайбрежието на Странджа, ще се преработва. Това е обявено от Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) в отговор на искане за достъп до социална информация на самодейността " Зелени закони ", оповестява организацията. Над 1100 жители изпратиха възражения по плана.

Решението е взето, откакто от Министерството на околната среда и водите са обърнали внимание, че отчетът за екологична оценка и този за оценка на степента на влияние върху предмета и задачите на запазване на предпазените зони са направени върху два разнообразни по своето наличие плана.

Доколкото се схваща от отговора на Министерство на регионалното развитие, двата разнообразни екипа по отчета за оценка за съгласуемост с " Натура 2000 " и по отчета за екологична оценка са оценявали два разнообразни разновидността на плана. Министерството на околната среда и водите е направило съответни рекомендации за премахване на разликите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР