Проектът за газопровода Балкански поток е реализиран изцяло според правилата

...
Проектът за газопровода Балкански поток е реализиран изцяло според правилата
Коментари Харесай

ГЕРБ за Балкански поток: Проектът е реализиран изцяло според правилата в законодателството

Проектът за газопровода " Балкански поток " е осъществен напълно съгласно разпоредбите в българското и европейското законодателство и след решение на Народното събрание. Това съобщи на брифинг в централата на партия ГЕРБ някогашният енергиен министър Теменужка Петкова. По-рано през днешния ден от кабинета " Петков ", в последния ден от ръководството си, разпространиха информация за разкрити нарушавания при реализацията на плана.

" Ние в никакъв случай не сме подписвали неизгодни за България документи ", увери тя.

" Булгартрансгаз " осъществя доста по-големи доходи от директни такси от заложените малко над 390 милиона лв., сподели още Петкова.

" Кабинетът Петков приключи както и стартира - в остро несъгласие с действителността ", разяснява Томислав Дончев.

Наследството на отиващото си държавно управление е доста неприятно, само че проверка не би трябвало да се прави за щета на една партия, а с цел да е наясно обществото каква е истината, акцентира Дончев в отговор на журналистически въпрос.

" Очакванията ни за работата на служебния кабинет са да организира почтени избори. И там където има най-сериозни рецесии - преди всичко в енергетиката, да подхващат първи стъпки за решаването им ", добави Томислав Дончев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/462381352069205
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР