Проектът Вещицата от Блеър“, филм на ужасите, който предизвика доста

...
Проектът Вещицата от Блеър“, филм на ужасите, който предизвика доста
Коментари Харесай

Звездата от проекта „Вещицата от Блеър“ вече е неузнаваема, след като се превърна в „вещица“ в реалния живот 25 години по-късно

Проектът „ Вещицата от Блеър “, филм на ужасите, който провокира много възторг преди повече от две десетилетия, беше сниман благодарение на ръчни камери.

Проследява трима студенти – Хедър Донахю, Джошуа Леонард и Майкъл Уилямс – които се впускат в американска гора, с цел да създадат документален филм за локалната легенда за вещиците от Блеър. Единственото нещо, което оставиха след себе си, бяха техните ужасяващи фрагменти.

Филмът завладя Холивуд и света като стихия. За да основат звук, продуцентите популяризират кино лентата като " същински живот ". Те сътвориха уеб страница, в който се твърди, че „ учениците “, чиито същински имена са употребявани, в действителност са изчезнали. Те даже стопираха основните артисти да вършат каквато и да е преса в началото и твърдяха, че са мъртви.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Истинска ли е Вещицата от Блеър? Истината зад историята на ужасите, която към момента преследва своите артисти

Премиерата на кино лентата бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР