Проектът "Сподели България", съвместна инициатива на Министерството на туризма и

...
Проектът "Сподели България", съвместна инициатива на Министерството на туризма и
Коментари Харесай

20 нови дестинации за винен и кулинарен туризъм в проекта "Сподели България"

Проектът "Сподели България ", взаимна самодейност на Министерството на туризма и Министерството на земеделието, храните и горите, показаха през днешния ден министрите Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила и Румен Порожанов Румен Порожанов е министър на земеделието, храните и горите. Роден е на... към профила. Проектът включва създаване и разпространение на 12 нови туристически дестинации за винен и кулинарен туризъм в България. Той сплотява напъните на 50 общини и обгръща 100 туристически обекта.

Министър Порожанов пожела тези дестинации "от броя на месеците да доближат до дните на месеца ". Винените и културните дестинации са значими освен за туризма, само че и за българските производители. Те ще дадат опция на неповторимите български виновност да доближат до повече консуматори, в това число чужденци. Земеделският министър акцентира още, че България е на осмо място в Европа по предпазени артикули.

На презантацията участваха представители на туристическия и земеделския бизнес, на общините, които се чака да вземат участие интензивно в полемика за дотъкмяване на плана. Неговите основатели се надяват той да доближи реализацията си през 2018 год. Така направената идея ще способства за одобряване на България като дестинация за четири сезона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР