Проект на решение по предложението на главния прокурор за назначаване

...
Проект на решение по предложението на главния прокурор за назначаване
Коментари Харесай

Прокурорската колегия ще гласува дали Гешев да стане заместник на Цацаров

Проект на решение по предлагането на основния прокурор за назначение на Иван Гешев – административен началник на Специализираната прокуратура, на служба " заместител на основния прокурор " при Върховна касационна прокуратура. Това е една от точките в дневния ред на съвещанието на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, съобщи БГНЕС.
На 6 юни прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет дефинира трета щатна служба " заместител на основния прокурор " при Върховна касационна прокуратура. От Висш съдебен съвет оповестиха тогава, че с разкриването на трета щатна служба ще се обезпечи отмерено систематизиране на работата сред основния прокурор и заместниците му, за дейно реализиране на нови пълномощия, резултат от настъпили нормативни промени на Наказателно-процесуален кодекс и ЗПКОНПИ.
В момента заместници на основния прокурор при ВКП са Мария Шишкова и Пенка Богданова. Заместник на основния прокурор при Върховна административна прокуратура е Ася Петрова. Борислав Сарафов е шеф на Национална следствена работа (НСлС) и заместител на основния прокурор по следствието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР