Продуцентската компания, собственост на американския актьор Робърт Де Ниро, съди

...
Продуцентската компания, собственост на американския актьор Робърт Де Ниро, съди
Коментари Харесай

Де Ниро съди служителка за гледане на сериали в работно време

Продуцентската компания, благосъстоятелност на американския артист Робърт Де Ниро, съди някогашен чиновник, който упреква в корист със средства и гледане на Netflix сериали в работно време, съобщи БГНЕС.
Canal Productions упреква Чейс Робинсън в " нарушение на доверителните ѝ отговорности " и я съди за обезщетение в размер на 6 милиона $, заяви BBC.
В правосъдното дело се твърди, че тя е харчила крепко за персонални разноски, употребила е самолетните компании на Робърт Де Ниро за персонални пътувания и рядко идвала в офиса.
Според профила на LinkedIn на госпожа Робинсън тя се причислява към компанията през 2008 година. През 2017 година тя е нараснала във вицепрезидент по произвеждане и финанси в Canal Productions. Нейните професионални отговорности са претендирали да подсигурява, че фондовете на компанията не са обект на злоупотреби.
" Позицията на Робинсън изискваше господин Де Ниро да ѝ има цялостна религия, доверие и убеденост, че ще извършва отговорностите и отговорностите си в най-хубавия интерес на компанията, като деликатно управлява финансите и другите чиновници ", се споделя в желае по правосъдното дело.
През 2019 година заплатата на Робинсън е била 300 000 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР