Продуцент на снимачната площадка на филма Rust увеличи пропуските за

...
Продуцент на снимачната площадка на филма Rust увеличи пропуските за
Коментари Харесай

Мениджърът на продукцията свидетелства за стрелбата на Алек Болдуин през 2021 г. Репетиция на Rust

Продуцент на снимачната площадка на кино лентата Rust усили пропуските за сигурността на оръжията единствено дни преди Алек Болдуин да простреля съдбовно операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка, беше казано на правосъдните заседатели в правосъдната зала свидетелски показания в сряда.

Мениджърът беше също по този начин единствено отчасти наясно с други пропуски, зародили в дните преди съдбовната пукотевица на снимачната площадка на уестърн.

Процесът против филмовия оръжейник Хана Гутиерес -Рийд по обвинявания в непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства навлезе в петия си ден със свидетелски показания от мениджъра на снимачната площадка, както и от водещия следовател по случая от офиса на шерифа в Санта Фе.


Г-жа Гутиерес-Рийд се пледира за почтена със своя юрист Джейсън Боулс, наблягайки в кръстосаните разпити, че на господин Болдуин е било разрешено да върви и да приказва с членовете на екипажа директно след пукотевица на 21 октомври 2021 година, до момента в който госпожа Гутиер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР