Продуктовата линия компютърни захранвания на компанията EVGA се допълни с

...
Продуктовата линия компютърни захранвания на компанията EVGA се допълни с
Коментари Харесай

EVGA представи златните компютърни захранвания SuperNova G1+

Продуктовата линия компютърни зареждания на компанията EVGA се добави с новата гама устройства SuperNova G1+.
Включени са модели с мощ 650, 750, 850 и 1000 W с модулно включване на кабелите. Всички модели имат документ за енергийна успеваемост 80 Plus Gold (коефициент на потребно деяние не по-малко от 88% в 230 V електрически мрежи.



За разлика от предходните EVGA G1 и G1+, новите зареждания са с 20 мм по-къси, с 22% по-тихи, а стабилизацията на 12 V шина е по-добра.



В захранващите блокове EVGA SuperNova G1+ са употребявани висококачествени японски кондензатори, разполагат с една 12 V шина с оптималната мощ на тока от 54 до 83,3 ампера според от модела и се охлаждат благодарение на един 135 милиметров вентилатор с хидродинамичен лагер с продължен софтуерен живот. Предвидени са разнородни системи за отбрана от претоварване по ток, по мощ, от намалено и нараснало напрежение, късо съединяване и прегряване. Всички устройства имат десетгодишна гаранция от производителя, което е рядко срещано при този вид устройства.

Компютърните зареждания EVGA SuperNova G1+ към този момент могат да бъда закупени от формалните дистрибутори на компанията при цена от $110 до $190 според от мощността на модела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР