Продуктивността на служители изглежда има склонност да намалява в летните

...
Продуктивността на служители изглежда има склонност да намалява в летните
Коментари Харесай

Шефът на Google с 3 въпроса към служители за увеличаване на продуктивността

Продуктивността на чиновници наподобява има податливост да понижава в летните месеци, в резултат на което на доста компании им се постанова да търсят способи да се оправят с този спад и да покачват мотивацията.

Главният изпълнителен шеф на Гугъл Сундар Пичай ползва нова тактика, която се надява, че освен ще усили продуктивността измежду чиновниците на компанията, само че също по този начин ще насърчи по-силно възприятие за общественост.

До 15 август на чиновниците на Гугъл ще бъдат заложени три въпроса по отношение на работата в компанията.

След това ръководителите ще прочетат отговорите и ще се свържат с избрани чиновници по отношение на това дали считат, че техните отговори включват нещо, което компанията би могла да употребява и трансформира в своя политика.

Трите въпроса са:

Отвореното естество на анкетата, която ще бъде изпратена на 176 000 чиновници на софтуерния колос, предлага на чиновниците метод да почувстват, че имат думата по фирмените въпроси, до момента в който в това време е метод за събиране на нови концепция за това по какъв начин да бъде усъвършенствана компанията.

Компанията майка на Гугъл - Alphabet, разгласи 69.7 милиарда $ доходи за второто тримесечие, или с 13% повече, спрямо миналата година.

Пичай смята вложенията на компанията в изкуствения разсъдък и други начинания, свързани с компютърното програмиране, за главния мотор на триумфите й от началото на годината.

"През второто тримесечие в основата на нашето показване бяха Търсенето и Облакът. Инвестициите, които направихме през годините в изкуствения разсъдък и изчисленията, ни оказват помощ да вършим нашите услуги изключително скъпи на нашите клиенти и високо дейно за компании с всякаква величина, " съобщи основният изпълнителен шеф в прессъобщение.

" Докато изостряме фокуса си, ще продължим да влагаме отговорно в задълбочени компютърни науки в дълготраен проект, " добави той.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР