Продуктите на бранда Здраве Актив, произвеждан от Арома, са едни

...
Продуктите на бранда Здраве Актив, произвеждан от Арома, са едни
Коментари Харесай

Български производител продава по 100 шампоана на час

Продуктите на марката Здраве Актив, създаван от Арома, са едни от най-обичаните от българските консуматори
Арома Козметикс продава по над 100 шампоана Здраве Актив на всеки час. Брандът е основан преди 10 години, с цел да помогне на потребителите в битката с пърхота, косопада и други дерматологични проблеми. Днес серията шампоани разполага с богато портфолио от 10 разнообразни типа, всеки ориентиран към друг проблем на скалпа или косата.

За последното десетилетие Здраве Актив съумя да се наложи като една от най-обичаните български марки за грижа за косата. Продуктите от серията държат челна позиция по продажби освен в България, само че и други страни от Балканския полуостров, макар мощната пазарна конкуренция от страна на огромен брой задгранични марки. Здраве Актив освен се показва сполучливо в състезание с огромните интернационалните концерни, само че марката е построила и наложила собствен разпознаваем жанр и темперамент. Всеки от шампоаните на Здраве Актив има своя персонална задача в битката против разнообразни проблеми, свързани с грижата за косата и кожата на главата. Един от най-продаваните шампоани е Здраве Актив с хинин, който е дейно решение в борбата против косопада и пърхота. Шампоанът Здраве Актив с хума пък е високо скъп от потребителите, защото оказва помощ против лоен скалп със своите дълбокопочистващи съставки.

„ В Арома Козметикс работим за това, българските артикули да бъдат толкоз качествени и ефикасни, колкото и задграничните, а за какво не и повече. Винаги сме се старали нашите нововъведения да бъдат с безкомпромисно качество, съчетано с добра цена и лоялно отношение към клиентите ни. Говорейки за качество и надеждност, с наслада можем да заявим, че всеки от шампоаните в портфолиото на Здраве Актив е на 100% ефикасен против пърхот. Днес сме устремени да предлагаме все по-добри артикули за нашите клиенти и да ги изненадваме с нови такива, съобразено с техните потребности и противоположна връзка “, показа Александър Трифонов, бранд управител в Арома Козметикс.

Освен серията за грижа за косата, марката Здраве предлага още серията Здраве Форте, Здраве Акне Стоп, Здраве Бебе Био – екосертифицираната марка на най-високо равнище ОРГАНИК и несъмнено универсалните кремове Здраве. Последната серия е широкоизвестна със запаметяващото се малко синьо бурканче, обичано на генерации българи. Добре познатият крем е един от най-емблематичните български артикули и елементарно може да бъде открит във всяко домакинство. Кремчето се продава със скорост от 4 бурканчета на минута или повече от 240 на час. Освен него в портфолиото на универсалните кремове Здраве са добавени и още няколко доста сполучливи разновидности, всеки побеждаващ друг кожен проблем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР