Продават на търг луксозния апартамент на в Париж. Началната цена

...
Продават на търг луксозния апартамент на в Париж. Началната цена
Коментари Харесай

Продават апартамента на Карл Лагерфелд за 5,3 млн. евро, ремонтирал го с години

Продават на търг първокласния апартамент на в Париж. Началната цена на жилището е 5,3 млн. евро, а до търга бяха позволени единствено участници, които са подали 1 млн. евро като гаранция.

„ Стаята за гримиране е 50 квадрата, кухнята в никакъв случай не е употребена и можете да видите Лувъра от прозореца “ – популяризират жилището в обявата. Жилището не е от най-големите, общата му повърхност е 260 кв. м и предлага невероятна панорама към Сена и Лувъра. Модният дизайнер е живял там 10 години – до гибелта си през февруари 2019 година

Карл Лагерфелд е обичал да клюкарства, само че постоянно е бил прекомерно предпазлив, когато е ставало дума за персоналното му пространство. По тази причина почитателите му схванаха по какъв начин е изглеждал домът му едвам след неговата кончина.

Лагерфелд е премахнал всички стени в жилището, който се намира в постройка от 17-и век. Ремонтът е траял към 4 години – сходно на този в жилището на нашата естрадна звезда Васил Найденов. Няма затворени и обособени стаи, единствено плъзгащи се стъклени стени и кухня, направена от полирана неръждаема стомана, в която в никакъв случай не се е готвело. Храната на стилния необут била сервирана в различен апартамент.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР