Продължението на Сексът и градът“ може и да ни разочарова,

...
Продължението на Сексът и градът“ може и да ни разочарова,
Коментари Харесай

Кари Брадшоу и новата звездна чанта, която всички носят

Продължението на „ Сексът и градът “ може и да ни разочарова, само че сигурно не и във връзка с модата в него, която постоянно е била основен воин в поредицата. И преди, и в този момент. Най-голямо внимание обаче постоянно е приковавал стилът на и по тази причина облеклата и аксесоарите, с които тя се появява на екран постоянно се трансформират в цялостен шлагер.

След емблематичните чанти Dior Saddle Bag и Fendi Baguette, с които Кари се появяваше в истинския сериал, то в „ Просто ей по този начин “ пристигна ред и на модела Hourglass на Balenciaga. По този метод сигурно затвърди звездния статус на тази емблематична чанта. Но и на по този начин наречения, който направиха Алесандро Микеле и Демна Гвасалия, който сега е креативен шеф на Baleniaga, тъй като моделът е част от юбилейната сбирка на Gucci и е с монограма на италианския бранд.
               

Hourglass в действителност е дело на самият Кристобал Баленсиага, който основава тази чанта още през 50-те години на предишния век, въодушевен от палтата на баските. Но както доста други наследници на огромните фешън къщи, и Гвасалия обича да актуализира неща от ДНК-то на марката, откогато заема поста си в нея. Той връща този модел под светлините на прожекторите в сбирката си за есен/зима 2020 и от този момент сме го виждали в ръцете както на звезди, по този начин и на фешънисти. В момента много постоянно още веднъж се появява и в Инстаграм фийда ни и то в разнообразни цветове и размери.
               

Разбира се, това не е първият път, в който чанта влиза в категорията “it ”, само че тази сигурно ще усилва известността си, изключително откакто бе разходена от Кари Брадшоу, даже и за няколко минути екранно време. Малко, само че задоволително, с цел да се роди нова фешън звезда.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР