Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ остана без един

...
Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ остана без един
Коментари Харесай

Вкараха полово неутрален герой в „Сексът и градът“

Продължението на паметния сериал „ Сексът и градът “ остана без един от най-колоритните си персонажи – Саманта Джоунс, само че ще се снабди с полово безпристрастен воин.

В десетте епизода на поредицата, озаглавена " И просто по този начин... " (And Just Like That...), ще има персонаж от небинарен пол, разкриват от платформата HBO Max, която ще излъчва сериала.

В ролята на Че Диаз влиза актрисата Сара Рамирез, която феновете познават като доктор Кали Торес от „ Анатомията на Грей “.

Че е полово безпристрастен комедиант, който Кари, Миранда и Шарлот ще дефинират като „ те/тях “.

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която освен играе основната роля, само че е и продуцент на поредицата.

Що се отнася до отхвърли на Ким Катрал още веднъж да влезе в ролята на Саманта Джоунс, актрисата споделя, че заместител на скандалната героиня няма да има. „ Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк “, разгласи Сара Джесика Паркър, като посочи, че ще има куп нови персонажи, просто никой от тях няма да е в ролята на „ заместител “ на Саманта.

За новия „ Сексът и градът “, както всички назовават сериала „ И просто по този начин... “, стана ясно при започване на 2021 година. HBO Max разгласи, че новата поредност ще е с присъединяване на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, само че героините им ще са с 20 години по-възрастни.

Новият сериал ще е с 10 епизода с дълготрайност 30 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР