Продължението на комедията „Борат“ насочи прожекторите към 24-годишната българска актриса

...
Продължението на комедията „Борат“ насочи прожекторите към 24-годишната българска актриса
Коментари Харесай

Българска актриса за „Оскар“: Мария Бакалова, за която всички говорят, а Саша Барън Коен обожава

Продължението на комедията „ Борат “ насочи прожекторите към 24-годишната българска актриса Мария Бакалова , която играе екранната щерка на Саша Барън Коен – Тутар.

Британският комедиант не пести похвалите си към родената в Бургас изгряваща звезда и съгласно него тя даже би трябвало да получи премия „ Оскар “ за играта си във кино лентата!

on Oct 27, 2020 at 10:22am PDT

В изявление за Късното шоу на Стивън Колбер 45-годишният артист описа за дългия развой по избора на актриса за ролята . „ Това е сложна задача, тъй като би трябвало да си необикновен импровизатор; би трябвало да умееш да останеш в облик за доста, доста часове; би трябвало да можеш да играеш прочувствено в действителността на сцените и би трябвало да бъдеш комичен. Затова интервюирахме 500 разнообразни артисти и в последна сметка намерихме тази жена, която преди малко беше излязла от учебно заведение по трагично изкуство. По това време тя беше на 22 “ , споделя той за Мария.

Барън съобщи още: „ Това е в действителност непоколебим развой, само че тя беше... Искам да кажа, в случай че не завоюва „ Оскар “, тогава не знам защо е Академията. “

По-рано Коен и Бакалова гостуваха в предаването „ Добро утро, Америка! “, където комикът призна: „ Тя е един от най-смелите артисти в историята. Ако не бъде номинирана за Оскар, това е подигравка. “

on Oct 23, 2020 at 7:12am PDT

Към момента Мария застава и преди всичко в класацията на влиятелния кино уебсайт IMDb за най-популярни артисти в света – достижение, което за първи път се случва с българско име , оповестяват от. Тя задминава лица като Виктория Педрети, участваща в новия застрашителен сериал “The Haunting of Bly Manor” на Netflix, Лили Колинс, която е обсъждана поради настоящия шлагер „ Емили в Париж “ на същата стрийминг платформа, както и самия Саша Барън Коен.

Преди продължението на „ Борат “ Бакалова се е снимала в няколко български кино лентата : „ XII A “, „ Ангели “, „ Трансгресия “, „ Бащата “, „ Като за последно “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР