Продължението на филма по сценарий на Дж. К. Роулинг -

...
Продължението на филма по сценарий на Дж. К. Роулинг -
Коментари Харесай

Вторият Фантастични животни привлече най-много зрители у нас

Продължението на кино лентата по сюжет на Дж. К. Роулинг - "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд " застана преди всичко по зрителски интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните. Разказът за възхода на Гринделвалд и на неговия съперник Дъмбълдор е привлякъл 24 741 фенове и регистрира 296 288 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.

На втора позиция е "Лешникотрошачката и четирите кралства " по книгата на Ернст Теодор Амадеус Хофман. Историята на дребната Клара, попаднала в магическия свят на джинджифиловите бойци, пренесена от мишките на тавана на къщата й, е гледана към този момент от 41 436 фенове и има 417 545 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Трето място е за биографичния "Бохемска рапсодия ", основан по биографията на Фреди Меркюри. Събитията към основаването на именитата "Куин " и развиването й до благотворителния концерт за събиране на средства за гладуващите в Етиопия през юли 1985 година са гледани от към този момент 73 225 фенове и регистрират доход от 699 263 лв. от билетите им за трите седмици у нас.

На четвърто място е анимацията "Луис и извънземните ". Приключенията на дребния Луис, който се сблъсква с трима пришълци, блъснали се в постройката, в която живее, са към този момент четири седмици на екраните у нас и за това време са ги гледали 20 014 фенове и имат 199 733 лв. доходи от билетите им.

Пети по ред измежду най-гледаните филми у нас е втората премиера от предишния уикенд - екшънът "Вдовици ", основан по едноименния английски ефирен минисериал от 1983 година по сюжет на Линда Ла Плант. Случващото се сред съпругите на четирима въоръжени крадци, убити по времето на огромен грабеж, е гледано от 2 920 фенове и има 28 896 лв. доходи за първите три дни у нас.

На шесто място е "Мистерията на къщата с часовника ", основан по детския хорър разказ от началото на 70-те години на предишния век на Джон Белеърс. Преобразяването на сирака Луис в вълшебник, който би трябвало да спре идването на Апокалипсиса, е гледано от 47 100 фенове и има 398 069 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Седма позиция в топ 10 е за екшъна "Венъм " по комиксите на "Марвел " от 1988 година, 1993 година и 1995 години. Превземането на тялото на Еди Брок, който е зложелател на Питър Паркър, е гледано от 130 019 фенове и има 1 420 682 лв. доходи за близо двата месеца на екран у нас.

Осмо място е за музикалната драма "Роди се звезда " с Лейди Гага и Брадли Купър в основните функции. Третият по ред римейк на едноименния филм от 30-те години на предишния век, в който историята е за млада изпълнителка, подкрепена от залязващ музикант, е гледан от 35 375 фенове и има 329 741 лв. доходи.

Девета позиция е за анимационния "Уийли ". Приключенията на някогашния състезателен автомобил, трансфорат в такси до момента в който избавя обичаната си Белла, отвлечена от синдиката на първокласните коли, са гледани от 8 344 фенове и имат 77 929 лв. доходи за трите седмици у нас.

Десети по ред е различен анимационен филм - "Малката стъпка ", разказващ за патилата на младия йети Миго, който се сблъсква с индивида Пърси. За близо три месеца на екран у нас историята за другарството и смелостта да си изобретател е гледана от 70 477 фенове и има 651 766 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР