Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол

...
Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол
Коментари Харесай

МВР акция скорост: Установени са над 4 000 нарушения

Продължават инспекциите на полицията в границите на ежедневния засилен надзор по пътищата на страната. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Данните сочат, че вчерашният ден е бил рекорден във връзка с броя тествани моторни транспортни средства и лица, а в това време са установени по-малко нарушавания. Акцентът още веднъж бе инспекции за скорост, използването на предпазни колани и системи, техническа нередовност на колите, погрешно изпреварване и невръчени фишове.

Полицейските екипи са ревизирали 6 056 моторни транспортни средства и 8 126 души. Установени са 4 309 нарушавания, като са издадени 2 374 фиша, 811 акта за открити административни нарушавания, установени са 1 124 случая на превишена скорост.

Отнети са 79 свидетелства за ръководство на МПС по причина неплатени отговорности по ЗДвП. По време на осъществените инспекции на място на жителите са връчени общо 597 електронни фиша.

Според специалистите подхванатите инспекции работят дисциплиниращо на водачите, през съботно-неделните дни те ще бъдат засилени предвид на упования трафик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР