Продължават обвиненията между ИТН и ПП.Зам.-председателят на партия Има такъв

...
Продължават обвиненията между ИТН и ПП.Зам.-председателят на партия Има такъв
Коментари Харесай

ИТН нарекоха Кирил Петков селския министър-председател и Татяна Дончева в панталони

Продължават обвиняванията сред Има Такъв Народ и Политическа партия.

Зам.-председателят на партия " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов упрекна на брифинг депутатите от " Продължаваме промяната " (ПП) в неистина.

Поводът стана декларацията на депутатите на Кирил Петков. На съдружен съвет той обяснил опасенията си, че новата Антикорупционна комисия (КПКОНПИ) може да стане като предходната.

Петков споделил, че не има вяра на ДАНС и службите, тъй като шефовете им били на президента. На мен ми би трябвало паралелна прокуратура, декларирал министър председателят. ИТН се противопоставили. Те не са желали в КПКОНПИ техен човек.

Кирил Петков и Политическа партия желаят личен Гешев (главният прокурор Иван Гешев - б.р.), безапелационен бе Йорданов. От ИТН критикуваха и юридическия потенциал на Лена Бориславова. Корупцията е зараза, сподели Ива Митева. Със закона на Политическа партия нямало по какъв начин да се пребори корупцията, по мнението й. Политическа партия съвсем преписали в този момент настоящия закон за КПКОНПИ, съобщи вести.бг.

Този закон е образец по какъв начин не се прави законодателство, счита Митева. Новото е въвеждането на фигурата на проверяващ контрольор. Искаме решенията да се вземат с единогласие, акцентира националният представител. Един ръководител ще прави, каквото си желае, изясни Ива Митева. Управляващите даже не знаели какво желаят, по мнението й.

Досега се приемали противоконституционни решение. Стояхме и мълчахме, брахме срама с тях, ядоса се Ива Митева.

От Има Такъв Народ приканиха " селския министър-председател " да изиска графологична експертиза за бележката, която сподели Станислав Балабанов.

Освен това от партията го дефинираха като Татяна Дончева в панталони.

Поне с 3-4 депутати от Има Такъв Народ е разговарял министър председателят Петков за поддръжка за властта. От Има Такъв Народ акцентираха, че министър председателят очевидно имал пари за депутати. На съдружен съвет Петков и Асен Василев съобщили, че имат чудесна концепция да създадат нещо " готино " -да създадат Бойко Рашков началник на КПКОНПИ. Обяснено било, че Рашков е възрастен за Министерство на вътрешните работи и не му стискало да уволни 7000 души.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР