Продължават да се разплитат интересни родословни връзки на инфлуенсърите, които

...
Продължават да се разплитат интересни родословни връзки на инфлуенсърите, които
Коментари Харесай

Бащата на Тошо Куката - уволнен служител на ДАНС

Продължават да се разплитат забавни родословни връзки на инфлуенсърите, които пуснаха клип по какъв начин се гаврят с болно дете в пловдивски мол. Тодор Чалъков-Тошо Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Емили Тротинетката бяха оставени за непрекъснато в ареста, а против тях има повдигнати обвинявания.

Броени дни след абсурда заместник-кметът на пловдивския регион " Западен " Димитър Караилиев от ГЕРБ, който е брат на Чеченеца, разгласи, че подава оставка. Градският водач на ГЕРБ Иван Тотев първо пусна пост в поддръжка на своя съпартиец, само че след това го изтри. 

Политически претекстове в дейностите на Министерство на вътрешните работи, съда и прокуратурата пък съзря майката на Тошо Куката - Таня Чалъкова. „ Това е една принуда по отношение на децата ни, по отношение на нас, по отношение на брачна половинка ми, който е на основна позиция. Децата ни ли са най-големите нарушители в България? Цялата история е доста нагласена ”, написа тя. И упрекна магистратите в политически подбуди, изиска и оставката на Министерство на вътрешните работи шефа Иван Демерджиев.

" Възловата позиция " на нейния брачен партньор Огнян Чалъков в действителност се оказва участието му в ГЕРБ.

Той е някогашен чиновник на ДАНС, само че напуща системата на Министерство на вътрешните работи през 2008 година, откакто катастрофира пийнал в подлеза под Пощата на ул. „ Гладстон “. Тогава той в началото твърдял,  че зад кормилото е била жена му, само че версията му била оборена.

В средите на ГЕРБ обаче Огнян Чалъков е прочут най-много с скришен запис на скандално изказване на Иван Тотев пред партийния актив в регион " Западен " през 2013 година по времето на кабинета " Орешарски ".

В него Тотев, който тогава е кмет, коментира по какъв начин ще провалят регионалния шеф Венцислав Каймаканов с незаконосъбразни решения на локалния парламент. На въпросната колекция градоначалникът, който е и водач на партията, приказва и по какъв начин да се спасят от чистка деятели на ГЕРБ след промяната на властта.

" Имаме разговор с новия шеф на летище “Пловдив ”. Ако стане нещо с нашите хора, ще ги пращаме там. Във ВиК нещата са доста добре, имаме разговор с шефа, новия. Нямаме нито един уволнен наш човек във ВиК ”, се чува от публикувания материал, който тогава раздруса Пловдив, цитира Марица.

Припомняме, че по време на брифинг на прокуратурата в Пловдив стана ясно, че в границите на 2 години Тошо Куката е наказан 7 пъти - за 3 грабежа, една кражба, закана с ликвидиране и лека телесна щета по хулигански подбуди.  В четвъртък той и другите двама инфлуенсъри ще апелират непрекъснатия си арест пред Окръжния съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР