Продължават да излизат подробности от архивите, съдържащи откраднати от Insomniac

...
Продължават да излизат подробности от архивите, съдържащи откраднати от Insomniac
Коментари Харесай

Очакват се три безплатни допълнения за Marvel’s Spider-Man 2 през 2024

Продължават да излизат детайлности от архивите, съдържащи откраднати от Insomniac Games данни. Те се появиха през тази седмица, откакто Sony са отказали да платят претенции от хакерската група Rhysidia откуп. Вече научихме за проектите на студиото по отношение на игрите от света на X-Men, както и за подготвяна нова игра по Ratchet and Clank, а в този момент идва време за още информация по отношение на бъдещето пред Spider-Man 2.

По информация на консуматор на ResetEra, който е прегледал част от изтеклите масиви излиза наяве, че Insomniac възнамеряват да разгласяват през идната година цели три нови допълнения към главната игра. Първото от тях носи името Beetle Infestation и би трябвало да излезе към края на фискалната 2023/24, което се пада някъде в интервала януари-март 2024. Extreme Carnage, каквото име ще носи идващото DLC за Spider-Man 2 би трябвало да се появи в интервала април-юни идната година, до момента в който последното допълнение – Spider-Verse Anomaly – е планувано за края на 2024. Според изтекла презентация, първите две допълнения щели да включват задачи с открит свят и борба с необут, до момента в който Spider-Verse Anomaly щял да е разбъркан план с филм на Sony Pictures, който с изключение на задача, ще включва специфичен филтър, NPC персонажи и злодеи, основани на Spider-Verse вселената. По-дребни обновления били планувани за цялата 2024, а в нейния край щяло да излезе и особено Game of the Year издание на Spider-Man 2.

В различен слайд, обвързван с играта се разкрива, че към 12.11.2023 (т.е. малко повече от три седмици след премиерата), продажбите на Spider-Man 2 възлизат на 6.1 милиона продадени копия. В изтеклите презентации се приказва и за финансите, свързани с играта. От тях се схваща, че бюджетът на Spider-Man 2 възлиза на $315 милиона, като съгласно прогнозите на Sony играта се предвиждало да се продаде в 10.5 милиона копия през времето на виталния си цикъл, като общите облаги от нея да възлизат на $75 милиона.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР