Продължаващият горещ флирт между вдовицата Виолета и селския ерген Яни

...
Продължаващият горещ флирт между вдовицата Виолета и селския ерген Яни
Коментари Харесай

Яни от „Фермата“ ще избира между Вили и майка си



Продължаващият парещ флирт сред вдовицата Виолета и селския ерген Яни е на път да влезе в решителната си фаза след края на „ Фермата “, когато Вили ще гостува в Козлец. В родната къща на Яни обаче ще има популярен проблем, допуснаха довечера останалите фермери. И то след следващата изцепка на нападателната вдовица, която още веднъж се намърда на безвъзмезден обяд с Яни.

Ергенът завоюва историческа игра дружно с Дарина и Гечо, а изборът на групата отново падна върху Вили, която омете наличната скара и бутилка вино с спечелилите в селската механа на близкото село Чуйпетлово.

Вдовицата, която сама се набута, си завоюва недобрението на останалите, които за следващ път видяха, че тя е подготвена да смачка всеки, с цел да реализира задачата си, написа Блиц. Тези й черти накараха Станислав да предизвести Яни по какъв начин ще се развият връзките сред кандидат-снахата и майка му. „ Чувам от много хора, че си захапал по Вили крепко. Ако се прибереш с Вили в Козлец, майка ти ще ти се кара доста неприятно. Не забелязваш ли, че ти обръща внимание единствено тъй като си значим в тая плантация. Като китова акула минава около теб “, обясни тактиката на вдовицата бившето ченге от Самоков.

Самата Виолета се изпуснала и пред Майора, че свалката с Яни е „ чисто другарска “ и не може да си показа, че от центъра на София ще отиде в Козлец. Въпреки това и довечера Вили продължи да зарибява хлътналия ерген, който е апетитен за един от любимците да завоюва „ Фермата “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР