Продължаваме темата за сатена от вчера и след като ви

...
Продължаваме темата за сатена от вчера и след като ви
Коментари Харесай

10 шопинг находки с най-изящната пола, която носим всеки сезон

Продължаваме тематиката за сатена от през вчерашния ден и откакто ви показахме по какъв начин ризите от тази материя са тотален шлагер тази есен, то вършиме сатенирани поли, известни като slip skirt, към този момент няколко сезона намират място в капсулния ни дрешник. Защото макар ефирната материя, те могат да се носят даже и през студените месеци и толкоз добре стоят в композиция с пуловер, изключително по-груб и обемен. Този контрастност, изключително при монохромните тоалети, придава една доста приятна грациозност.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Тази пола в действителност може да кажем, че е повсеместен воин в дрешника, изключително в моменти, в които се чудим какво да облечем. Може да я съвместим с кецове и кожено яке за уикенда, с топ, блейзър и ботуши за работна среща, а вечер заменяме единствено обувките със сандали на ток или за какво не с настоящите балерини. Истински хамелеон, нали, изключително в случай че имаме модел в безпристрастен цвят като черно или екрю. Но пък в случай че предпочитате по-цветен стайлинг, в селекцията ни от шопинг находки ще видите и модели в наситено зелено и лилаво, както и такива в нежни пастелни тонове, които също са страхотни за монохромни тоалети през зимата.

Може да заложите и на пола с принт, само че едноцветните разновидности са доста по-лесни за носене и като че ли стоят доста по-изискано, без значение в каква композиция сме ги присъединили. Но при всички случаи си заслужава да инвестирате в подобен модел, тъй като се трансформира в една от обичаните класики на девойките. Точно като сатенените рокли, които не стопират да са must have.

 
И още 5 неща, към които посягаме през есента, когато не ни се носят дънки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР