Продължаваме темата с най-интересните телефони с още два телефона от

...
Продължаваме темата с най-интересните телефони с още два телефона от
Коментари Харесай

Най-интересните мобилни телефони в света

Продължаваме тематиката с най-интересните телефони с още два телефона от финландския производител, които впечатляваха с новаторски и несъмнено ексцентричен дизайн. Накрая приключваме и с едно съветско създание за деца.
Nokia 7600 `Най-интересните

Nokia по принцип се отличаваше с ексцентрични и смели дизайни. И този телефон беше много необикновен. Много стилен, пуснат на пазара през 2003 година, той даже и в този момент наподобява съвременен и нетрадиционен.
Nokia 7280 `Най-интересните

Друг необикновен представител на Nokia. Все отново финландците бяха положителни в дизайна. Телефонът е дребен и виждате, че няма клавиатура. Как се ръководи? Лесно. Джойстик в профил на екрана. Дори и в този момент в някои онлайн магазините можете да намерите такива модели.

Toshiba Portege G450 `Най-интересните

Две кръгли клавиатури едновременно, доста малко устройство, което по-скоро приличаше на MP3 плейър.
BenQ Qube Z2 `Най-интересните

Да, пред вас е пространствен телефон. Подобно на множеството телефони на BenQ, функционалността за набиране беше по-скоро допълнение към MP3 плейъра. Имаше и батерия с 950 mAh, 58 мегабайта вътрешна памет, слот за флаш устройство и камера с 1.3 мегапиксела.
Motorola Aura `Най-интересните

Навремето беше фешън вик. Изключително известен, изключително измежду дамите, телефон с въртящ се екран. Но, за жалост, механизмът постоянно се повреждаше или даже от лека немарливост бе допустимо да се счупи дисплеят. Но и в този момент към момента е същинска легенда измежду Motorola почитателите.
BB-mobile `Най-интересните

Това е съветски производител, който създава и телефони за деца. И всеки от тях е подобаващ за задачата. Те са комфортни и забавни за децата и костват доста малко. Освен това някои модели имат даже камера. В същото време има плюсове за родителите: можете да разберете къде се намира детето ви.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР