Продължаваме с футболните прогнози за Копа Америка 2019 по начин,

...
Продължаваме с футболните прогнози за Копа Америка 2019 по начин,
Коментари Харесай

Футболни прогнози за Копа Америка: Отлични предложения в следващите 2 дни

Продължаваме с футболните прогнози за Копа Америка 2019 по метод, който и самата конкуренция продължава напред. Континенталната конкуренция дава обещание още с първите си мачове да е прекомерно солидна, като тимовете изрично отхвърлят да се предадат в битката си за класиране в елиминационната фаза на шампионата.

02:00 часа: Япония – Чили (18.06)

За срещата Япония – Чили ще ви предоставим два залога. Мачът е дебютен за двата отбора на Копа Америка, а те се обитават в група С на шампионата.
Япония няма загуба в последните си три мача против Чили, а също по този начин съумя да завоюва два от тях в действителност. Разликата в азиатския хендикап, който дава 7777.bg е прелестна на коефициент 1,78. Дори Япония да загуби с гол разлика, то залогът ще бъде сполучлив, а с това и футболната ни прогноза.
Прогноза : +1,25 гола за Япония – 1,78 коефициент.
Под 9,0 корнера в срещата
Очакванията са ми за ниска ефикасност при ъгловите удари. Япония наброи едвам шест корнера в последния си мач, до момента в който Чили видя девет такива. Предположението ми е за под 9 корнера, защото и двата тима рядко съумяват да доближат котата.
Прогноза : Под 9,0 корнера – 1,95 коефициент.

00:30 часа: Перу - Боливия (19.06)
Боливия и Перу се изправят един против различен във втори мач за двете селекции в група А. Перуанците стартираха с тъждество – против Венецуела, само че боливийците не са от класата на „ инките ”. Перу демонстрира стойностен футбол и чакам тимът на Рикардо Гарека да излезе от квартета с тима на Бразилия. Това минава само и единствено след победа над новобранеца в групата Боливия, който нямам доверие да се опълчи на Перу по никакъв метод. Редицата неналичия при „ ла верде ” на съществени футболисти също ме води към обстоятелството, че „ инките ” ще вземат удобен триумф.
Прогноза – победа за Перу – 1,50 коефициент.
03:30 часа: Бразилия – Венецуела
Домакинът в шампионата Бразилия среща Венецуела във втори мач от група А на стадион „ Арена Фонте Нова ” в Салвадор. „ Селесао ” съумя да тръгне с триумф в шампионата, като решително ще продължи към задачата си – постигане до елиминационната фаза, до момента в който Венецуела ще би трябвало да се сбори с Боливия и Перу за място на финалите. Все отново мачовете сред двата отбора в историята са контрастни, що се отнася до голове. Убедителните победи на „ златистите ” над Венецуела датират от предишния век, след което двата отбора не вършат изключително резултатни срещи, като се изключи международната подготовка през 2004-а година (5:2 за Бразилия). Венецуела е отбор, граден от Рафаел Дудамел, който е ментор искрено обичащ защитния футбол. Именно по тази причина венецуелците играят безапелационно в защита. Същевременно бразилците видяха компликация да пробият отбраната на Боливия (3:0) в дебютния си мач, а головете паднаха през втората част. Точно по тази причина мисля, че триумфът на Бразилия няма да е гарниран с доста голове в нашите футболни прогноза.
Прогноза: Под 2,5 гола – 2,37 коефициент
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР