Продължаваме промяната сякаш не желае да приеме водещата роля на

...
Продължаваме промяната сякаш не желае да приеме водещата роля на
Коментари Харесай

"Франкфуртер Алгемайне Цайтунг": "Промяната" е загубила подкрепата си сред западните дипломати в София

" Продължаваме промяната " като че ли не желае да одобри водещата роля на ГЕРБ като най-голяма политическа мощ в страната и прибавя: " Западни дипломати в София към този момент са по-сдържани в поддръжката си за " Промяната ".
Това се споделя в разбор на Михаел Мартенс във " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".
 
" Не можеш с 20% от гласовете да претендираш за правото да управляваш независимо страната ", споделя един събеседник в София и с това явно обобщава един много публикуван мироглед измежду дипломатическия корпус в София във връзка с Политическа партия ".
 
" Две партии, които във външната политика на процедура са на една вълна, само че вътре в страната се борят по всевъзможен начин една против друга " – това е сбитото пояснение, което дава за рецесията в България отличният ценител на страната през днешния ден. Мартенс превежда на немски и новата дума " некоалиция " и шеговито я съпоставя с многочислените не-думи в немския език.
 
Има демони, чудовища, змейове, парадокси, стихии, чудовища и тонове други не-думи, само че към този момент няма некоалиции на немски език. В България, да. Като " Nekoalizijata " – на немски " Unkoa­lition " или " Nichtkoalition ", както българите се подиграваха на кабинета, който бе образуван  миналата година след пет парламентарни избори в близка поредност.
 
Ядрото на към този момент невалидната некоалиция се образува от две партии, които значително са на една линия във външната политика, само че се борят между тях посред си по всевъзможен начин: " Граждани за европейско развиване на България " (ГЕРБ) на дългогодишния министър председател Бойко Борисов, и партията " Продължаваме промяната " на двамата ученици на Харвард Кирил Петков и Асен Василев, които влязоха в политиката като сполучливи бизнесмени посредством странично влизане. Тъй като насилствено образуваният съюз се разпадна единствено след девет месеца, България скоро ще организира шестите си парламентарни избори за три години, написа още Михаел Мартенс в 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР