Продължаваме Промяната ще подкрепи всички правни мерки, които Лена Бориславова

...
Продължаваме Промяната ще подкрепи всички правни мерки, които Лена Бориславова
Коментари Харесай

Лена Бориславова ще съди Слави и сценаристи за обидна песен

" Продължаваме Промяната " ще поддържа всички правни ограничения, които Лена Бориславова подхваща по отношение на клеветническата акция против нея. Към листата от ответници в съда преди малко се причисли и група неосъществени сценаристи. Това оповестиха от партията в обява във фейсбук.

" Зад тях (сценаристите - бел. ред.) се крие проваленият политически шоумен, който се усеща максимален мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение ", допълват от „ Продължаваме промяната “.

Повод за това е нова ария, която от малкия екран на Слави Трифонов 7/8 ТВ пуснаха по-рано през днешния ден. Тя е по претекстове на остарелия попфолк шлагер " Хищна Хиена " от 90-те години на предишния век, клипът е издигнат напълно върху фотоси и видео с Лена Бориславова, а текстът съдържа обиди и непристойни внушения по неин адрес. 

Самата Бориславова досега не е излязла с публична позиция. От партията ѝ обаче всеобщо и  солидарно споделиха обявата в символ на поддръжка. 

Самият Слави Трифонов също разгласява песента с ядовит текст " Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно ".

 

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР