Продължаваме промяната“ праща мейли до държавната администрация с призив за

...
Продължаваме промяната“ праща мейли до държавната администрация с призив за
Коментари Харесай

ПП призовават с мейли държавната администрация на протеста на „Боец“ срещу вътрешния министър

„ Продължаваме промяната “ праща мейли до държавната администрация с апел за митинг. В него те желаят държавни чиновници да вземат присъединяване в митинг против Калин Стоянов и Министерство на вътрешните работи, оповестява Tribune.bg.

Интересно е, че митингът е проведен от „ Боец “. Политическа партия пък търсят поддръжка и масовка не от своите членове и последователи, а от държавни чиновници, които те подмениха през последните три години. Самата организация „ Боец “ се занимава главно с митинги против прокуратурата и постоянно наброяват неповече от 10 души.

В мейла си от Политическа партия пишат, че митингът би трябвало да е срещу вътрешния министър Калин Стоянов, тъй като съгласно тях той имал присъединяване в кражба на гласове и се съмняват в честността на вота, без да има каквито и да било доказателства за техните изказвания.

„ На пътя на честните и самостоятелни избори стои една фигура – тази на Калин Стоянов “, пишат от Политическа партия в мейла си. Те упрекват вътрешния министър за виновен за полицейско принуждение и вълнения пред националния стадион. Припомняме, че за митинга против БФС беше виновен основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, кадър на ПП-ДБ, и той бе позволен от кмета им Васил Терзиев.

 

 

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР