Продължаваме Промяната (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС

...
Продължаваме Промяната (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Ще се отзовем на разговор с ГЕРБ, но това не е среща за мандат

" Продължаваме Промяната " (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за диалог по политики, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Веднага след изборите намерено декларирахме, че ще беседваме с всички политически партии по целите, залегнали в препоръчаните от " Продължаваме Промяната " 16 политики в интерес на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС ", допълват от Политическа партия.

" Подчертаваме, че това не е среща за поддръжка на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим специалисти за разговор по политиките, които сме подготвени да подкрепим като градивна съпротива ", се показва в позицията им.

В срещата ще се включат и двамата водачи на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев.

В коментар пред зам.-председателят на Народното събрание от Политическа партия Никола Минчев изрази вяра за потребен разговор.

Той подсети, че към този момент са декларирали кои политики биха подкрепили и кои - не.

" Срещата ще бъде в Народното събрание и ще се разясняват политики на експертно равнище. Заявили сме съответни точки, по които бихме подкрепили други вносители, тъй че продължаваме напълно в тази линия. Не бих споделил, че това отваря опцията ние да дадем политическа поддръжка за реализация на първия мандат ", удостовери и той настройката на партията си. " Като градивна съпротива, можем да поддържаме и болшинство, с което намираме общ език по тези съответни точки ", добави Минчев.

Пръв за идната среща сред първите двама евентуални мандатоносители анонсира Росен Плевнелиев през днешния ден, а по-късно Бойко Борисов удостовери, че тя ще се състои в Народното събрание във вторник.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова също осведоми заяви във Facebook за идната среща и разгласи часа - 10.00 сутринта. Атанасова добави, че диалогът ще е обществен от самото начало.

" Като ръководител на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили поканих на експертна среща на 8 ноември от 10:00 часа в зала " Запад " представители на ПГ на Политическа партия. От ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в срещата ще вземам участие, дружно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - ръководител на ПГ на Политическа партия, авансово уточнихме, че срещата ще е открита за медиите от самото начало ", заяви Атанасова.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР