Продължаваме промяната няма да предложат правителство с втория мандат, ако

...
Продължаваме промяната няма да предложат правителство с втория мандат, ако
Коментари Харесай

ПП няма да предложат правителство, ако НС върне хартиените бюлетини

" Продължаваме промяната " няма да предложат държавно управление с втория мандат, в случай че Народното събрание одобри противоречивите промени в Изборния кодекс. Това разяснява в коридорите на Народното събрание съпредседателят на групировката Кирил Петков, осведоми БНР.

" Ако хартиената бюлетина мине през днешния ден, какво значи това за нас? Това значи, че този парламент поставя тяснопартийната задача на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да откраднат честния избор на българските жители, да се върнеме в невалидните бюлетини. Това ни е ясна гаранция, която ние изискахме! Няма по какъв начин ние да предложиме нещо, като първата гаранция те просто я хвърлят в боклука като невалидна бюлетина ".

Петков разяснява и дебатите в зала по измененията в Изборния кодекс:

" Успяхме най-малко да върнем паметта в камерите - да могат да записват. Вярно, не през целия ден, както ние искахме, само че най-малко по време на преброяване. Този вид дребни победи отново си заслужават борбата, само че, за жалост, тези дребни победи няма да изместят огромната загуба на честността на българския избор, в случай че върнем хартиената бюлетина ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР