Продължаваме промяната-Демократична България продължават да си мислят, че ще има

...
Продължаваме промяната-Демократична България продължават да си мислят, че ще има
Коментари Харесай

Борисов даде и днес „време на ПП-ДБ да мислят“

„ Продължаваме промяната-Демократична България " не престават да си мислят, че ще има държавно управление с втория мандат, само че това изрично няма да стане, “ това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" И през днешния ден им даваме време да мислят, само че на следващия ден стават тъкмо седем дни от договарянията, “ сподели Борисов като пропусна фактът, че точно ГЕРБ поставяха ултиматуми за периоди, които не спавазваха и предадоха състав на кабинет преждевременно, без да е координиран и то преди конситутционният период за това да е изминал.

На въпрос дали ГЕРБ биха се отказали от Мария Габриел за министър председател, той попита „ Защо би трябвало да се откажем от Мария Габриел - тъй като един човек я е обидил ли? “.

Според него Асен Василев, който назова претендента за министър председател на ГЕРБ „ красивото лице на мафията “ е избрал да „ дезертира “.

" Асен Василев е намерил прелестното време да дезертира и то по метод, по който да сплоти всички, които не ни обичат. Много време съм прекарал с него - извънредно интелигентен е, само че желае да стане лидер на тези, които не ни обичат ", размишлява Борисов.

Вчера на „ дамата Мария Габриел, в случай че се е почувствала наранена, само че не и на претендента за министър председател. “. Според него с постъпката си тя е посочила, че не има лидерски качества.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР