Продължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа сила.

...
Продължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа сила.
Коментари Харесай

Костадинов: С последователност Възраждане ще стане първа политическа сила

„ Продължаваме да растем, ще станем втора и първа политическа мощ. И Рим не е бил издигнат за един ден. Това ще стане с поредност, непреклонност и съблюдаване на поетите задължения “, заявилидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов по БТВ.

Той напомни, че преди две години е имало подозрения, че партията му ще влезе в Народното събрание.

" Сега пробват да отхвърлен погледа на гласоподавателите си от кръвосмесителната договорка, която направиха за това държавно управление, създавайки разграничителни черти - махат монументи, махат национални празници ", съобщи Костадинов.

„ Всеки ден, в който държавното управление ръководи, донася единствено бедствия в България и е ден за народен печал. Знаково е това, че при започване на работата на втория полусезон на политическия спектакъл, на който сме очевидци, се случи една покруса. То не е отговорно за потопа, несъмнено. Дъжд постоянно е имало и ще има, казусът обаче е, че факторите, заради които такива потопи се случват, не са отстранени. На първо място са огромните сечи в цялата страна, на второ място – противозаконното строителство. При всеки по-голям дъжд се молим да не се случи следващото наводняване “, разяснява Костадинов.

Той посочи, че става въпрос за законна сеч, против която не е подхванато нищо. По думите му не се е направило и нищо, с цел да се спре и даването на кг на строителни за градеж, като се издават нови и нови.

„ Правителството няма директна виновност, само че има косвена. А в него вземат участие у ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са главните виновници за сечищата и за законното и противозаконното застрояване в България през последните 15 години. Политиката на това държавно управление продължава политиките на всички останали държавни управления през последните 30 години, които имат за цел да унищожат естествените запаси на страната. Нашият народ има една доста добра сентенция „ Не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който я дава “. В българския политически живот е съвсем невероятно да се събере група хора, която да реши да взема решение проблеми. Това го направи единствено „ Възраждане “. През последните 34 години имаме спад на популацията от 1/3. Няма нещо при нас, което да не се разпада и да не се трансформира в злополучие “, разяснява Костадинов.

В 90 и повече % от обитаемоте места локалните управляващи имат голям дълг към локалните общности, само че въпреки всичко има изключения, съобщи още той.

„ В съответния случай - Царево, за жалост, не беше измежду изключенията. Там локалната власт и кметът са в голям дълг и считам, че би трябвало да бъдат разследвани за това, което се случи “, сподели Костадинов.

Той напомни, че като общински консултант във Варна е предложил да бъде основана комисия, която да откри аргументите за друго наводняване, което взе 13 жертви – в квартал „ Аспарухово “ преди 10 години.

Той съобщи, че досега не е видял нито един от 13-те законопроекта, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, които депутатите би трябвало да одобряват до края на месеца, и уточни, че досега " Възраждане " е внесло в Народното събрание над 40 законопроекта.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР