Продължаваме да харесваме , защото независимо каква е фигурата ни,

...
Продължаваме да харесваме , защото независимо каква е фигурата ни,
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи как да носим висока талия за по-елегантен силует

Продължаваме да харесваме, тъй като без значение каква е фигурата ни, тя оказва помощ за постигането на един добре завършен и грациозен контур. Много е подобаваща изключително в случай че нямате добре изразена талия или по-пищен ханш, като е значимо в тези случаи панталонът или дънките да се вталяват по дължина. Моделите, които се разкрояват надолу са по-подходящи за девойки с по-висок растеж и слаба фигура.



Подчертаването на талията може да бъде още по-изразено, в случай че се добави и колан, а сега има доста летни модели панталони и (дори и къси), които са с набори и с прибавен колан, което ни икономисва носенето на още един аксесоар. По принцип е добре горната част на тоалета да е по-вталена – може да бъде боди, топ или риза, макар че при някои от стайлинг концепциите ще видите, че и с по-широка блуза панталоните с висока талия стоят доста елегантно.

Една от аргументите да ги харесваме за топлите месеци е, че можем да носим къси топове към тях и даже да ги комбинираме с, изключително в дните, когато сме out of office.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР