Продължаваме да броим дните до падането на правителството. Това заяви

...
Продължаваме да броим дните до падането на правителството. Това заяви
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Броим дните до падането на правителството

Продължаваме да броим дните до рухването на държавното управление. Това съобщи пред Българска национална телевизия социологът Евелина Славкова. Социологическите изследвания демонстрират спад в доверието към кабинета. Опозицията в лицето на ГЕРБ е първа политическа мощ. По думите й ГЕРБ имат максимален интерес държавното управление да продължи да си пие горчивата чаша. Комуникационните проблеми пречат на властта, по думите на Славкова.

Първан Симеонов разяснява, че властта е взела непопулярно решение за Украйна. Ще се търси вид, тъй че Корнелия Нинова да остане във властта. Политическа партия съумява, по думите му, да приказва и на леви хора, само че от тук нататък ще се обърне към Демократична България. Още по-остро се слага въпросът какъв брой остава до изборите.

Според Симеонов в този момент значим е въпросът за Северна Македония. Свърши разделянето Борисов-анти Борисов, сподели той и уточни, че се е върнало разделянето " за " и " срещу " Русия. На властта се паднала доста неприятен зар и на моменти излъчва неустойчивост. Малките се пробват да им се качат на главата, счита Първан Симеонов. В тази обстановка няма доста ясни други възможности, акцентира той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР