Продължава управлението на ГЕРБ и коалиция Обединени патриоти. Няма промяна

...
Продължава управлението на ГЕРБ и коалиция Обединени патриоти. Няма промяна
Коментари Харесай

ВМРО: Управлението на ГЕРБ и коалиция продължава

Продължава ръководството на ГЕРБ и коалиция " Обединени патриоти ". Няма смяна на управническата формула. Това сподели пред кореспонденти съпредседателят на обединението Искрен Веселинов.

На въпрос по какъв начин ще ръководят, откакто към този момент няма да имат болшинство в Народното събрание с изключването от обединението на водача на " Атака " Волен Сидеров и неговите съпартийци  Десислав Чуколов и Павел Шопов, Веселинов сподели: " Имало е и държавно управление на малцинството. " Той увери, че коалиция " Обединени патриоти " продължава своя път. " Тя държи на подписите, които е положила в съдружното съглашение с ГЕРБ ", изясни Веселинов.

Веселинов сподели още, че не се трансформира съдружната формула на ръководство с изключването на " Атака " и уговорките, които съществуват в съглашението с ГЕРБ за ръководство на страната, не престават да бъдат и задължения на " Обединени патриоти ".

По думите му от " Атака " могат да сключат съглашение с ГЕРБ за поддръжка на болшинството. " Г-н Сидеров не е част от тази коалиция, в случай че има нужда нещо настрана да се договаря с ГЕРБ - дано да си проведат двустранните контакти ", сподели Веселинов.

Той уточни, че няма аргументи " Обединени патриоти " да съгласуват вътрешнокоалиционни връзки с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

По отношение на останалите депутати от " Атака " - Явор Нотев, Станислав Станилов, Маргарита Николова и Николай Александров, съпредседателят на ПГ " Обединени патриоти " Валентин Касабов увери, че те имат избор дали да останат в обединението или да я изоставен.

" Имаме положителни взаимоотношения с тях, могат да останат и да се причислят към нас. Това е тяхно решение ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР