Продължава транспортният хаос в източната част на Съединените щати, която

...
Продължава транспортният хаос в източната част на Съединените щати, която
Коментари Харесай

Продължава транспортният хаос в САЩ. Летище Кенеди е наводнено

Продължава транспортният безпорядък в източната част на Съединените щати, която към този момент седмица е в мразовит капан. След нарушената работа на доста летища поради мощен вятър и снежни навявания, летище " Кенеди " в Ню Йорк беше наводнено.

Близо 8 сантиметра вода покриха Терминал 4 на нюйоркското летище " Кенеди ", оповестява Българска национална телевизия. Засега като причина за наводнението е посочена спукан тръбопровод, само че не е ясно по какъв начин се е стигнало до този проблем. Според локални медии водата е засегнала багажното поделение. Кадри в обществените мрежи демонстрират покрити с вода куфари и чанти.

Летището имаше проблеми поради снежната стихия, а наводнението стана причина за още забавени полети. Работата по обработката на полетите от чужбина на терминал 4 бе спряна, а към този момент пристигналите пасажери се трансферират на другите терминали. Закъсненията при идващите полети стигат до два часа и половина. Заминаващите не са наранени. Заради бурята пасажерите бяха принудени да останат в самолетите и да чакат с часове идването на багажа си поради забавени и анулирани полети.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР