Продължава спасителната операция в наводнените райони в Гърция. В евакуациите

...
Продължава спасителната операция в наводнените райони в Гърция. В евакуациите
Коментари Харесай

Продължава спасителната операция в наводнените райони в Гърция

Продължава избавителната интервенция в наводнените региони в Гърция. В евакуациите са включени и хеликоптери. Възстановено е придвижването по автомагистралата Солун - Атина, само че влаковете не се движат.
През нощта с лодки военни спасяваха бедстващи хора в региона на наводнението. Дрон доставя хората с медикаменти заради непроходими пътища.
Спасителната интервенция продължава от тази заран с хеликоптери, които изтеглят хора. С багери спасителите си проправят път до къщите.
Поради застрашително повишаване на равнището на река Пеней управляващите отвориха яз,за да се понижи натискът на водата. Евакуираха жителите на няколко села към Лариса, където има риск да бъдат изцяло залети от водата на реката.
Спасители се пробват да доближат до постройка в региона на Лариса,където се намират 100 индивида,а водата на открито е три метра.
Много хора са в неопределеност по данни на техни родственици,които осведомят полицията.Търсят се група от хора,потърсили избавление на рид до Кардица.Сред тях има туристи - чужденци.Спасителите втори ден не могат да ги намерят.
Възстановено е електрозахранването в град Волос.Селата в наводнените региони се доставят с вода и храна по въздух с хеликоптери,докато завърши евакуацията.
Циклонът отмина, само че следствията и вредите са големи, споделиха пожарникарите, които вземат участие в избавителната интервенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР