Продължава разследването по убийството на Алексей Петров, който беше застрелян

...
Продължава разследването по убийството на Алексей Петров, който беше застрелян
Коментари Харесай

Правят втори оглед на мястото на убийството на Алексей Петров

Продължава следствието по убийството на Алексей Петров, който беше убит през вчерашния ден в столичния квартал „ Драгалевци “, а дамата с него бе тежко ранена. Стрелецът още се търси.

Втори оглед вършат проверяващите на мястото на убийството на Алексей Петров, а към този момент е ясно и точното място на осъществяване на покушението – гориста околност на Витоша, където няма обсег на мобилните телефони, оповестява „ Труд Нюз “.

Предполага се, че по пътеката, по която са тръгнали Алексей Петров и дамата, която го е придружавала, часове по рано е тръгнал и причинителят на убийството. След това по пътеката са минали и туристи от Украйна, които са чули шума от самата пукотевица по някогашната барета.

Информацията до този миг е, че охранителите на Алексей Петров са били на огромно разстояние от него.

Както Breaking.bg през вчерашния ден писа килърът е излязъл от гората фронтално против Алексей Петров и спътничката му. Стрелял е по него с пушка-помпа, като изстрелите безусловно са отнесли главата му. Жената е косвена жертва, ранена е изотзад странично. Според лекарите в „ Пирогов “ положението и е устойчиво, будна е, само че неконтактна. Предстои да бъде разпитана от полицията. Петров е бил наблюдаван, килърът или убийците са знаели, че постоянно преходи на Витоша по този маршрут към Бай Кръстьо. Петров и спътничката му са оставили колата си край ресторант „ Воденицата “ и са поели пеш по пътеката, където ги е чакал убиецът.

Към момента няма информация от кое място се е измъкнал след убийството. Дали с кола или пешком по витошките пътеки.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР