Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което

...
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което
Коментари Харесай

Вероника, момичето от протестите, което бе блъснато от шофьор заради блокирано кръстовище

 Продължава инспекцията на Министерство на вътрешните работи за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на митингите. Вероника Найденова е съумяла да се размина единствено с лека травма, откакто сърдит водач, ядосан от блокирането на основни кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 

Контузията не беше толкоз сериозна, по-скоро отношението на водача. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого ", описа Вероника пред bTV.

Тя допуска, че водачът е бил мъж на 40 години. " Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят ", сподели тя. 

" Ако той толкоз бързаше и имаше незабавна работа, можеше да приказва с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме коли за спешна помощ ", описа още 19-годишната Вероника. 

Тя е измежду протестиращите, които постоянно участват на митингите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. " България " и ул. " Фритьоф Нансен ". 

" Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правораздаване за дадени персони. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава значимост. Проблемите в страната са прикривани. Протестирам не толкоз поради оставка, а считам, че има потребност от правосъдна промяна, от нови закони ", показа Вероника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР