Продължава програмата в София, която предвижда обновяване на тротоарите. Тя

...
Продължава програмата в София, която предвижда обновяване на тротоарите. Тя
Коментари Харесай

Тротоарът до парк Възраждане ще е напълно завършен до 2 седмици

Продължава програмата в София, която планува възобновяване на тротоарите. Тя се организира с финансиране от 120 млн. лв., от които 100 млн. лева (50 млн. евро) са заем и ще бъде осъществена в течение на 4 години.

До 10 дни ще бъде изцяло приключен тротоарът до парк " Възраждане ", по ул. " Партений Нишавски ". Ще бъдат сложени антипаркинг детайли, с цел да се ограничи качването на коли по тротоарите, заяви пред БНР-Радио София кметът на регион " Възраждане " Станислав Илиев.

Предвижда се възобновяване на тротоари по ул. " Стефан Стамболов ", както и при улиците " Пиротска " и " Христо Ботев ". Финансирането е обезпечено от Столичната община и от районната администрация.

Почти целият регион е в синя или зелена зона за паркиране, напомни още кметът Илиев: " Гледаме всеки извършител да бъде глобен. Съдействат ни и от Центъра за градска подвижност и от Столична дирекция на вътрешните работи ".

Кметът на " Възраждане заяви още, че се стартират градоустройствени процедури, с цел да може ул. " Странджа " да стига непосредствено към ул. " Три уши ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР