Продължава пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата.И макар

...
Продължава пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата.И макар
Коментари Харесай

Определеният срок изтече: Забавяне в ремонта на жълтите павета

Продължава пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата.И въпреки от Столичната община да бяха изразили вяра ремонтът на ремонта да завърши до 15 септември, секторът пред Народното събрание остава затворен, оповестяват от.

От Следствен отдел към окръжна прокуратура през днешния ден направиха инспекция и бяха безапелационни -остават още към 20 квадрата в зоната на кръстовището сред Народното събрание и Българска академия на науките. И въпреки при старта на ремонта на 16 юли от Столичната община да показаха вяра до 15 септември той да завърши, през днешния ден обявиха, чеработата върви към край, само че залагат на качеството.

" Спазват се всички софтуерни процеси, за няколко дни разлика избираме в действителност да се наредят качествено, да не се постановат повече ремонтни действия. Работите завършват ден, два, три, даваме си сметка, че това е главен столичен бул., ще завърши скоро ", сподели зам.-кметът по строителството инж. Ангел Джоргов.

" Това са истинските павета, единствено че са разграничени калибрирани на три размера, с цел да се съблюдава размерът на фугата.Това е един от главните проблеми, който беше ", разясни ръководителят на строителния контрол инж. Тодор Тодоров.

Ремонтът се прави за сметка на компанията реализатор поради редица нередности. 95% от паветата са подредени. Ремонтът провокира бурни реакции измежду жителите и гостите на столицата.

" То е исторически въпрос, нямам думи, нямат ли периоди, нямат ли отговорници, управлява ли се финансирането ", попита гражданин на София.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР