Продължава поетапното извършване на сезонна поддръжка на уличната мрежа в

...
Продължава поетапното извършване на сезонна поддръжка на уличната мрежа в
Коментари Харесай

Извършва се сезонната поддръжка на столични булеварди

Продължава поетапното осъществяване на сезонна поддръжка на уличната мрежа в Столична община.

Днес и на следващия ден ще бъдат обхванати централни градски улици и булеварди, сред които бул. „ ген. Й. Гурко “ и бул. „ Г. С. Раковски “.

18 са екипите, които правят пътните поправки на уличната мрежа в София. В дейностите за възобновяване на уличните настилки са включени, както фрезоване и следващо полагане на компрометирани сектори с асфалтобетон, по този начин и пренареждане на павета. Сезонната акция по ремонт на улици и булеварди в столицата обгръща всички региони и ще продължи до края на месец април.

„ Днес се прави фрезоване на асфалтобетоновата настилка и по-късно ще се постави нов износващ слой от компактен асфалтобетон на пространството пред Националния стадион „ Васил Левски “ по бул. „ Гурко “. Успоредно работим и в региони като Красно село, Овча купел, Хиподрума, Лагера. Освен подготовка за полагане на асфалт, където настилката е паваж, пренареждаме павета. Днес, да вземем за пример, пренареждаме павета в компрометирани сектори по бул. „ „ Цар Борис III ” и бул. „ Бъкстон “, разяснява ремонтите зам.-кметът на София по строителството инж. Ангел Джоргов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР