Продължава недоволството на енергетици и миньори. Припомняме, че в петък

...
Продължава недоволството на енергетици и миньори. Припомняме, че в петък
Коментари Харесай

Продължава протестът на миньори и енергетици

Продължава недоволството на енергетици и миньори. Припомняме, че в петък и събота имаше блокади на автомагистрала " Тракия ", Подбалканския път в региона на Гурково и Прохода на републиката.

Премиерът акад. Николай Денков предложения на среща протестиращите енергетици и миньори в Министерския съвет в 16 часа в неделя, само че в събота вечерта те обявиха, че нито един от синдикалните водачи няма да се отзове на поканата му

Поканени са водачите на двата огромни синдиката – КНСБ и КТ „ Подкрепа “, ръководителите на Федерацията на самостоятелните синдикати на миньорите към КНСБ, на Националната федерация на енергетиците към КНСБ, на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, на синдикалните организации на КНСБ в Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “, в „ Мини Марица-изток “, в обособените рудници на „ Мини Марица-изток “ и в Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “, а също по този начин ръководителите на Синдикалната миньорска федерация и Федерация „ Енергетика “ и на синдикалните районни съюзи на КТ „ Подкрепа “ в Кюстендил, Перник и Стара Загора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР