Продължава напрежението между родителите и новото ръководство на пловдивската детска

...
Продължава напрежението между родителите и новото ръководство на пловдивската детска
Коментари Харесай

Проверки в детска градина Мир в Пловдив заради уволнена възпитателка

Продължава напрежението сред родителите и новото управление на пловдивската детска градина „ Мир " Днес недоволни майки и татковци отидоха на сесията на локалния парламент, с цел да слагат пред ръководещите проблемите си. От общинското управление обявиха, че текат инспекции в градината.

Пловдив

Напрежението в детска градина " Мир " в Пловдив продължава към този момент трети месец. До него се стигна след наказване на възпитателка. Родителите застанаха зад нея и упрекнаха новото управление на градината.
Елена Генева, родител: Продължава напрежението сигурно. То ще бъде такова до момента в който госпожа Джаникян е на поста шеф. С институциите работим доста, само че разговор сред нас и госпожа Джаникян няма.
Пред кмета на Пловдив и отговарящия за образованието му заместител недоволните родителите обявиха, че от личния състав на градината се опасяват да не изгубят работата си, в случай че поддържат митинга им.
Наталия Пенчева, родител: Взимам си децата, аз имам две деца, значи се срещам с 4 госпожи и 2 лели минимум, и по коридорите се срещам с други лели, те просто не се усмихват като преди, не се усещат съгласно мен добре.
Според общинското управление сред личния състав и управлението проблемите към този момент са изчистени. Продължават обаче инспекциите в градината и до дни ще бъдат връчени аминистративни санкции. На директорката е разпоредено да усъвършенства връзката и с родителите на децата.
Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив: Очевидно е, че това не се случва. Ще използваме целия запас на администрацията, с цел да решим казуса. Основен приоритет сигурно е спокойствието в детската градина и развъждането на децата.
Директорката на градината не присъстваше на срещата в общинския съвет през днешния ден. Кметът Здравко Димитров даде обещание пред родителите в най-скоро време да събере при него всички заинтригувани страни, с цел да се възстановява възпитателния процеса в детската градина.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР