Продължава издирването на затворниците бегълци Владимир Пелов Стефанов и Радослав

...
Продължава издирването на затворниците бегълци Владимир Пелов Стефанов и Радослав
Коментари Харесай

МВР пусна кадри на Колев и Пелов от деня на бягството

Продължава издирването на пандизчиите бегълци Владимир Пелов Стефанов и Радослав Колев . Във вторник двамата рецидивисти избягаха от софийския затвор откакто заплашиха надзиратели с оръжие. От Министерство на вътрешните работи разпространиха фрагменти на двамата в пандиза преди да осъществят проекта си за бягството.

 Избягали пандизчии Радослав Колев Владимир Пелов Министерство на вътрешните работи, пресцентър



На едни от фрагментите се вижда по какъв начин двамата мъже чакат да получат движимостите си в деня на бягството . Други изобразяват придвижването им в пандиза. На една от фотосите Колев е застанал в позиция, като държи ръцете си зад тила. Разследващи допуснаха, че в този миг той има оръжие, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 Избягали пандизчии Радослав Колев Владимир Пелов Министерство на вътрешните работи, пресцентър

Вече трети ден полицията търси двамата избягали пандизчии . Столичната дирекция на вътрешните работи прикани хората, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

От Столична дирекция на вътрешните работи предизвестяват хората да алармират незабавно, в случай че виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция. МВР предизвести х ората по никакъв метод да не търсят физически контакт с избягалите пандизчии.

Радослав Колев е наказан на 26 години отнемане от независимост за ликвидиране. Владимир Стефанов е наказан на 30 години отнемане от независимост за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР