Продължава да се среща неприятната нелоялна практика да се отдават

...
Продължава да се среща неприятната нелоялна практика да се отдават
Коментари Харесай

Чадър в комплект с шезлонг е нелоялна практика

Продължава да се среща неприятната нелоялна процедура да се отдават наложително в комплект чадърите и шезлонгите на плажа. Например, два шезлонга с един чадър или пък четири шезлонга и един по-голям чадър. Това сподели създателят на некомерсиалната онлайн платформа „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова.

„ Съществуват разнообразни фамилии, разнообразни компании. Ако са трима или петима, мъчно би могла да се направи комбинация, която да не повреди икономическите ползи на потребителите . Но, когато на такива места желаяме да употребяваме своя компилация, друга от авансово оповестения комплект, получаваме отвод. “, разяснява тя.

Руменова описа още, че има и табели, на които всеки от атрибутите е със своя лична цена, само че когато човек се обади, с цел да направи резервация, излиза наяве, че може да ги вземе единствено в авансово избран от търговеца пакет . „ Дори табелата да подсказва, че сякаш можете да наемете поотделно продуктите, в действителност се оказва, че не е по този начин “, добави тя и посъветва в сходни случаи да потърсим друга част от плажа, където ни се дава тази опция, тъй като такива места въпреки всичко има.

„ Тази нелоялна процедура би трябвало да бъде прекратена, само че продължава да се среща. Вероятно е по този начин, защото заповедта за възбрана е самостоятелна за всеки търговец, при който е открита. Това значи, че особено той не би трябвало да я ползва в бъдеще. За всеки обособен случай следва настрана да бъде наложена мярката възбрана и плануванаъа в закона глоба. “, изясни специалистът по телевизия Bulgaria ON AIR. Според нея съществуващото изговаряне, че практиката е нелоялна би трябвало да бъде знак и за останалите търговци, че не следва да го вършат, а пък контролният орган е належащо да следи на всички места и непрекъснато , с цел да може всички тези случаи да бъдат глобени.

В умозаключение Руменова акцентира, че потребителите би трябвало да имат право да си изискат комбинацията, която им е нужна според от това какъв брой индивида са, кой какво ще употребява – шезлонги, барбарони, лични плажни кърпи и прочие

Предстои да проследим дали новото приложение за опазване на чадъри и шезлонги ще реши този проблем, като даде опция за запазване единствено на нужните продукти във всеки самостоятелен случай и дали ще дава цялата наложителна информация за използването и таксуването на услугата, показват още от „ Ние, потребителите “.  
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР