продължава да се интересува от нападателя на Реал Сосиедад .

...
продължава да се интересува от нападателя на Реал Сосиедад .
Коментари Харесай

Резервният вариант на Барселона, ако не успее да вземе Холанд

продължава да се интересува от нападателя на Реал Сосиедад . Нещо повече - 22-годишният футболист е различен вид на каталунците за укрепване в офанзива, ако не съумеят да се договорят за звездата на Борусия (Дортмунд) , написа вестник " Спорт ".
Исак подхожда доста на Барселона. Възможността той да бъде притеглен е оценена няколко месеца, а през предишното лято двете страни са били покрай договорка. На " Камп ноу " са наясно, че нападателят желае да бъде техен футболист, а играчът и близкият му кръг са наясно, че клубът съществено обмисля привличането му.
В сегашния контракт на Исак със Сосиедад е вписана откупна уговорка в размер на 80 милиона евро. От Сан Себастиан обаче са наясно, че в моментното положение на трансферния пазар мъчно биха получили такава сума за младия футболист. Играч и клуб се намират в положителни връзки, по тази причина, в случай че каталунците насочат добра оферта, " Спорт " написа, че управлението ще пусне Исак.

Шведският футболист е спрял всевъзможни диалози с други клубове и чака решението на Барса. Да играе на " Камп ноу " е приоритет за него. През сегашния сезон в нападателят е осъществил 4 гола в 19 мача.
И управлението на " блаугранас ", и треньорът Шави Ернандес, са на мнение, че главен вид за увеличаване на Барса в предни позиции е Холанд. В момента вървят договаряния за неговото привличане. Но норвежката звезда има доста претенденти и няма никаква гаранция, че той ще се озове в Каталуня.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР