Продължава да е интензивен трафикът към Гърция през ГКПП Кулата“,

...
Продължава да е интензивен трафикът към Гърция през ГКПП Кулата“,
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът към Гърция през ГКПП Кулата

Продължава да е натоварен трафикът към Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата “, оповестиха за " Хоризонт “от Гранична полиция, само че прецизираха, че леките коли минават бързо през трасетата за инспекция. Все повече българи се насочват към морето в южната ни съседка и през другия граничен пункт - " Илинден-Ексохи “.

Най-натоварен е бил трафикът на леки коли към Гърция в ранните утринни часове. За да не се образуват огромни опашки от чакащи, екипите на " Гранична полиция “ са работели на 6 трасета, като са пропущали леките коли и в лентата за товарни коли. Към момента изчакването е към 5 минути и придвижването е обикновено поради летния сезон, когато хиляди потеглят за морските курорти в прилежаща Гърция.

Граничните служби регистрират съществено нарастване на автомобилния поток към южната ни съседка от началото на юли и са оптимизирали работата и ръководството на трафика по този начин, че да не се получават съществени тапи.

Въпреки това те молят към туристите да съблюдават разпоредбите в зоната за граничен надзор, да не оставят без контрол деца на пътното платно и да са снабдени с вода и най-необходимите неща.

Увеличава се туристическият трафик и на другия граничен пункт " Илинден-Ексохи “, който е най- директната връзка с региона на Кавала, Неа Перамос и другите курортни селища на Егейско море.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР