Продължава битката на Доналд Тръмп за инвалидиране на резултатите от

...
Продължава битката на Доналд Тръмп за инвалидиране на резултатите от
Коментари Харесай

Проф. А. Кръстева: Кризата е безпрецедентна, Байдън може да направи исторически промени

Продължава борбата на Доналд Тръмп за инвалидиране на резултатите от изборите, въпреки безусловно всички съдилища да не поддържат неговите тайни теории за опорочени избори. Това сподели пред политологът и учител в Нов български университет проф. Анна Кръстева.

Според нея на този декор би трябвало да се даде доста мощен отговор, който е упоритостта на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да направи най-представителното държавно управление в историята на Съединени американски щати.

"Като се огледа американската нация в своето държавно управление, да се види и да се разпознае ", означи Кръстева пред БНР.

По думите на политолога от тези исторически назначения в държавното управление на Байдън има големи упования да последват и исторически достижения.

"Защото рецесията е невиждана, само че се чакат и исторически промени.... Вицепрезидентът Камала Харис на всеки един стадий от кариерата си "чупи по един покрив ", както се споделя за сполучливите дами. Няма стадий на кариерата ѝ, в който да не го е правила - на всеки стадий има забележителни достижения ", сподели още анализаторът.

Проф. Кръстева акцентира, че Европейски Съюз чака в пренареждането на международния ред Съединени американски щати и Европейският съюз да не бъдат от разнообразни страни, а да бъдат съдружници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР